Activiteiten

 

Politiek Café aan de vooravond van …

Het land is in de ban van verkiezingen en ook deMess draagt daaraan bij met een lokaal debat op landelijke thema’s. Zondagavond 14 maart, vlak voor de stembussen open gaan, zetten we een live registratie online op ons Youtube kanaal, deMess online. Kijk je mee? Klik op de afbeelding hieronder.
 

BELOFTES EN GOEDE BEDOELINGEN – MAAR DAN?
De lijsttrekkers zijn niet van het scherm te slaan, in deze corona-verkiezingscampagne. Maar wat gaan wij hier in Gooise Meren terugzien van hun beloftes en goede bedoelingen? Staan onze lokale politici pal achter hun landelijke leiders of hebben ze (ook) andere wensen? Hoe worstelen ze met de plaatselijke realiteit? En wat wil de Gooise kiezer?
 
Zondag 14 maart houden we ons eigen verkiezingsdebat in deMess, met Alexander Luijten, wethouder economie, cultuur, sport en infrastructuur van Gooise Meren namens de VVD. En met Rolien Bekkema, longfunctie-analist en raadslid voor de Partij van de Arbeid. Zoals altijd wordt het politiek café geleid door Frénk van der Linden en Eva Wiessing. Daarnaast is ons vaste panellid econoom Lex Hoogduin weer van de partij. En Johan Hoogeboom zorgt vanachter de piano voor de nodige relativering.

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten!