Activiteiten

 

Projectkoor

Kerstconcert Podium deMess in samenwerking met de Grote Kerk Naarden

Kerst met Karin Brunt!

In september is Projectkoor deMess gestart met het eerste project dat in het teken staat van prachtige kerstliederen, een gevarieerd programma met carols, onder andere van Rutter, Spaanse villancicos, koralen van Bach en het Veni Emmanuel van Kodaly. Het koor zingt o.l.v. Karin Brunt op de piano begeleid door Karina Kantanova.

Het project wordt afgesloten met een kerstconcert op maandag 9 december in de Grote Kerk Naarden.

Ook het Goois Vocaal o.l.v. dirigent Hans van Rutten en op piano Alwin Kluit, werkt mee aan het kerstconcert van Karin Brunt. Het is een gemengd koor en bestaat uit 50 leden. Het Goois Vocaal repeteert elke dinsdagavond in deMess. Het koor kenmerkt zich door een sterk sociaal karakter en zet zich in om op hoog niveau en met veel plezier licht Amerikaans en Nederlandstalig repertoire te zingen.

Dankzij een vrijwilliger van deMess zijn wij in contact gekomen met Het Klein Keizer Koor uit Amsterdam. Dit koor bestaat uit 18 koorleden – vrouwen en mannen – die o.l.v. dirigent Jeroen Koolbergen en pianiste Femke de Graaf al meer dan 15 jaar twee keer per jaar een concert verzorgen steeds rond een thema. Wij zijn blij met de medewerking van beide gastkoren en vertrouwen erop u een mooi kerstprogramma te kunnen bieden. Het eerste kerstconcert dit jaar in de Grote Kerk Naarden.

Komt allen!

Datum: maandag 9 december, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Locatie: Grote Kerk Naarden
Kaarten à €15 incl. consumptie
Reserveren via voorstellingen, via de koorleden en kaartverkoop aan de zaal