Activiteiten

 

Doe mee met
het Projectkoor
voor Kerst 2023

Ben jij een gepassioneerde zanger die op zoek is naar een leuke muzikale ervaring? Grijp dan nu je kans en kom zingen bij het deMess projectkoor. Wij ronden het project af met een kerstconcert.

We zingen onder leiding van de dirigente Nedyalka Todorova. Dit project belooft een ware traktatie te worden voor zowel deelnemers als publiek. We zullen een breed scala aan muziekstukken ten gehore brengen, waaronder werken uit de renaissance, barok en van 20e-eeuwse componisten zoals Praetorius, Bach en Kodaly. Traditionele kerstliederen en liederen uit de orthodoxe kerktraditie.

Maak je geen zorgen als je nog niet bekend bent met de stukken. We bieden oefenmateriaal aan om je te helpen bij het voorbereiden. Onze dirigente Nedyalka (Nelly) is een ervaren musicus. Zij heeft een masterdiploma koordirectie en speelt al haar hele leven piano en zingt professioneel. Met bijna 30 jaar ervaring als dirigent van verschillende koren is ze de juiste gids voor ons koor.

Dit kerstconcert organiseren we met medewerking van Het Wladimir Consort, het jeugdorkest van Toonkunst Bussum onder leiding van Michael Hesselink en enkele leden uit het Toonkunstorkest die een instrumentele bijdrage aan dit concert zullen leveren.

Doe mee met het Kerstprojectkoor van deMess en ervaar de vreugde van het samen zingen van een prachtig kerstrepertoire.

De repetities beginnen op 26 september en het kerstconcert is op 19 december 2023 in de Remonstrantsekerk in Bussum. De repetities vinden plaats in deMess en duren van 20.00 uur tot 22.15 uur met een kwartier pauze.

De kosten bedragen €150,- per koorzanger.
Schrijf je vandaag nog in via projectkoor@demess.nl