035 533 98 34 info@demess.nl

Activiteiten

 

Expositie is voorlopig alleen op afspraak te bezoeken.
U kunt bellen met deMess: 035 53 39 834 of met
06 51 71 47 88 (C. van Gorp) of mailen met foto-expositie@demess.nl

MARIE-CLAIRE GREVE

AQUA PURA

Marie-Claire Greve maakt fotografisch werk geïnspireerd door haar passie voor de natuur. Haar interpretaties van het landschap en haar oog voor kleurrijke herkenbare vormen in de natuur hebben haar wereldwijd onder de aandacht gebracht. Nieuwsgierig van aard en niet bang om te experimenteren met haar camera, kiest Marie-Claire vaak voor ongebruikelijke perspectieven of invalshoeken voor haar onderscheidende composities.

Marie-Claire: “In mijn zoektocht naar nieuwe vormen en patronen ontdek ik steeds meer, en voel me verbonden met de schoonheid van wat ik om me heen zie. Het zijn vooral de elementaire kenmerken van het landschap, de wilde plekken die zijn gevormd door wind en water, die mij het meest aanspreken. Zodra een scene met mij in gesprek gaat en ik daardoor in een andere beleefwereld geraak leg ik het vast.”

In AQUA PURA toont Marie-Claire haar fascinatie voor wat water teweeg kan brengen. Haar fotografische waterwerken lijken net aquarel tekeningen of pasteuze schilderwerken. Een fotoserie van momentopnames die vervagen nadat ze door haar zijn vastgelegd doordat het water zijn weg vervolgd. Kom het zelf bekijken in deMess!


Expositie is te zien vanaf 19 januari 2022
Recent werk is te zien op www.marieclairegreve.com

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten!