035 533 98 34 info@demess.nl

Activiteiten

 

De expositie is te zien:
• tijdens en 1 uur vóór theatervoorstellingen.
• op zaterdagochtend tijdens ons marktcafé
van 10.00 – 13.00u
• op afspraak via 035 53 39 834 (deMess) of met
06 51 71 47 88 (Carine van Gorp) of mailen naar
foto-expositie@demess.nl

3x Westerweel

Podium deMess bestaat op 8 september 5 jaar. In 2017 was het fotograaf en initiator van FotoFestival Naarden, Pim Westerweel, die als eerste de lange reeks van foto-exposities in deMess mocht openen. Op verzoek van Team deMess is hij na 5 jaar terug, maar deze keer met in zijn kielzog zijn 2 zonen, Sebastiaan en Vincent. De Westerweels brengen één expositie naar deMess met 3 totaal verschillende thema’s. Gezien de beperkte expositieruimte hebben zij gekozen voor niet te grote formaten maar wel voor een redelijk aantal foto’s.

Vincent Westerweel (55) houdt zich al jaren bezig met Street Photography. Van zijn reizen naar India heeft hij al een ontzaglijk groot archief aangelegd maar ook de afgelopen ‘coronajaren’ waarin hij Amsterdam regelmatig frequenteerde hebben geresulteerd in schitterende en humoristische foto’s. Hij verdient met zijn oeuvre een grote expositie!

Sebastiaan Westerweel (58) is al vanaf zijn twintigste fotograaf van beroep en heeft in veel media zijn werk gepubliceerd gezien. Van Het Parool tot bladen als Elegance, Residence, Oor, Slagwerkkrant of FM Magazine. Hiervoor heeft hij veel grootheden gefotografeerd zoals; Bart Chabot, Matthijs van Heiningen, Herman Brood, Yvonne Kronenberg, Tommy Wieringa, Wende Snijders. Voor de expositie ‘3X WESTERWEEL’ heeft hij echter gekozen voor zijn vrije werk dat hij de titel ‘Anatomy of Things’ heeft meegegeven. Het zijn geabstraheerde beelden van natuurlijke elementen uit zijn woonomgeving Landgoed Kommerrust te Naarden.

Pim Westerweel (85) is een ouwe rot in het vak en heeft, na 10 jaar als ‘ARTIS-fotograaf en filmer’ te hebben gewerkt, gekozen voor het freelance bestaan. Dit heeft hem naar vele delen van de wereld gebracht voor reportage; ruim 1000 covers voor platen en boeken zijn voorzien van zijn portretten waaronder veel BN’ers. Nu heeft hij zijn studio omgebouwd tot fotogalerie en wordt zijn werk op diverse veilingen verkocht. In deMess heeft hij nu zijn gemanipuleerde beelden geëxposeerd. Het zijn POLAROID SX70 foto’s die hij direct na de opname heeft bewerkt. Unieke prints van diverse onderwerpen.

Voor beelden voor publicatie kunt u zicht wenden tot:
Vincent Westerweel – 06 28256010 – nopose.vw@gmail.com
Sebastiaan Westerweel – 06 46077793 – basfoto@xs4all.nl
Pim Westerweel – 06 54303031 – pimwfoto@xs4all.nl

Expositie is te zien tot 27 oktober 2022

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten!