035 533 98 34 info@demess.nl

Activiteiten

 

Onregelmatig open, maar elke zaterdag van 10.00 -13.00 uur en tijdens voorstellingen is de expositie te zien.

Wilt u graag een andere afspraak maken? U kunt bellen met deMess: 0355339834 of met 0651714788
(C. van Gorp) of mailen met foto-expositie@demess.nl.

Foto-Expositie

FIRAT ARAS

Ambacht in beeld
Beroepen komen en gaan of passen zich aan. Met de komst van grote ketens en online winkels wordt de noodzaak om naar de kleine ondernemer te stappen steeds kleiner. De lockdowns en andere maatregelen rondom COVID-19 maakten de bereikbaarheid van deze ondernemers zelfs nog kleiner.

Toch hebben deze ondernemers een weg gevonden om overeind te blijven. Het feit is dat deze ambachten nodig blijven. Vooral als het gaat om persoonlijke aandacht, reparatie of maatwerk. Vijf ondernemers in Bussum werkten mee aan dit project wat net voor de eerste lockdown in maart 2020 werd afgerond. Nu, bijna 1 jaar later, geven deze foto’s een u een kijkje in de keuken van het vakwerk van deze ambachten.

Over de fotograaf Firat Aras
“Ik koos dit thema naar aanleiding van de reparatie van het oude horloge van mijn opa. De zorg en passie waarmee het uurwerk werd hersteld zette mij aan het denken. Met mijn foto’s probeer ik verhalen in beeld te brengen. Door creatief om te gaan met het standpunt van de camera probeer ik de nadruk te leggen op de details die verschil maken.”

Expositie is te zien tot eind juni 2021

Recent werk is te zien op
www.firatfotografie.nl


FIRAT ARAS

Expositie is te zien
tot eind juni 2021

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten!