035 533 98 34 info@demess.nl

Activiteiten

 

Violet Falkenburg interviewt
Lidewij Verweijen over ‘Super Woman’

Op 22 oktober 2020 verschijnt het boek ‘Superwoman’ van Lidewij Verweijen, over een herseninfarct in de bloei van je leven. Een eerlijk verhaal met een portie humor.

In MessBoek krijgt u op 7 oktober al een preview voorgeschoteld. Violet Falkenburg interviewt Lidewij Verweijen over deze ingrijpende, emotionele periode in haar leven. Je zal maar zesendertig zijn, met man en drie jonge kinderen. Je zal maar een goeie baan bij een bank hebben, een rijk sociaal leven, en dan PATS…

Lidewij Verweijen is 36 jaar als ze tijdens een interview voor haar werk een herseninfarct krijgt. Een klein infarct met grote gevolgen. Gevolgen die voor de buitenwereld en ook voor haarzelf nauwelijks herkenbaar zijn, maar die haar lichaam en geest raken en zo haar bestaan inkleuren. Ze wil er in het begin geen aandacht aan schenken. Maar dat is niet lang houdbaar. Stukje bij beetje moet ze haar regels laten vieren, minder eisen stellen aan zichzelf. Ze moet weer opnieuw leren vliegen.

Dit boek gaat over dat proces. Herkenbaar voor iedereen die in zijn leven een ingrijpende gebeurtenis heeft meegemaakt. Een gebeurtenis die voorbijgaat, maar die een grote invloed heeft. Hoe vindt ze een nieuwe balans, hoe leert ze weer vliegen? En wie spelen daarbij een belangrijke rol? Iets kleins bleek zo groot.


FIRAT ARAS

Expositie is te zien
tot eind juni 2021

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten!