Activiteiten

 

Dansen op het plein!

Ook zo’n zin om weer te dansen?!  Op zondagmiddag 1 mei organiseren Vereniging Vestingstad Naarden en Podium deMess ‘Dansen op het plein!’.

Het initiatief van vestingbewoonster Barbara Alma om ‘gewoon weer eens iets gezelligs te doen met elkaar’ viel meteen in goede aarde. Barbara zit al jaren op dansles en heeft haar dansleraar – Hans van Bommel – bereid gevonden om Dansen op het plein! te begeleiden.

En dus ben je van harte welkom op zondag 1 mei van 14.00-17.00 uur om te komen zwieren en zwaaien over het plein naast Podium deMess in de Vesting van Naarden. We dansen de Foxtrot, de Chachacha of de Engelse Wals, alles kan! Aanmelden is niet nodig, jong en oud zijn welkom. Het is gratis. Neem je eigen stoel mee en als je wilt een picknickmand, dan wordt het vast gezellig! Op het terras van deMess kun je een drankje bestellen.

Kom te voet of op de fiets! Toch met de auto? Parkeer dan op de Abri aan de Amersfoortsestraatweg of op Bastion Nieuw Molen. We hopen op een stralende dag, maar mocht het dansen niet door kunnen gaan dan zetten we een bericht op  www.verenigingvestingstad.nl en www.demess.nl
Dansen op het plein! houd je dan nog van ons te goed later dit jaar!

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten!