035 533 98 34 info@demess.nl

Over DeMess

In echte vrienden investeer je, ze zijn het waard

Hoogste tijd voor een paar ronkende clichés. Een mens zonder vrienden is als een linker hand zonder rechter. En deze kan er ook wel mee door: Er zijn twee soorten vrienden: de ene kun je kopen, de andere is onbetaalbaar. En tot slot: Als een vriend je vraagt om geld te lenen, denk dan goed na welke van de twee je wilt verliezen.
Genoeg stereotypen. Ieder zichzelf respecterend theater doet z’n uiterste best om zich te verzekeren van VRIENDINNEN en VRIENDEN. Dat schept een band met een vaste groep mensen. Daarmee leveren zij het bewijs dat ze wat met je hebben. Om dat te bevestigen willen ze je ook graag steunen. En dat staat mijlenver af van kreten hierboven als ‘onbetaalbaar’ en ‘verliezen’. Wij willen graag VRIEND(IN) met je worden. Gewoon, om het samen leuk te maken in de toekomst. En die jaarlijkse financiële steun vinden wij mooi meegenomen.

Word vriend(in) van deMess

Met een jaarlijkse bijdrage van 50 euro ondersteun je ons bij het maken van onze ambitieuze plannen. Want die hebben we. Zeg maar: bij het vergaren van wat bescheiden cultureel kapitaal. Interesse? Ga naar ‘Agenda”, meldt je digitaal aan en volg de betaalinstructies. Wij willen je als tegenprestatie, zo gaat dat met onze vrienden, eens per jaar gratis een exclusieve VRIENDENVOORSTELLING aanbieden.

Expositie in deMess

De Mess

FEIKO KOSTER
YOUNG & TALENTED
01 juni – 31 augustus 2018

Fotograaf Feiko Koster gaat ieder voorjaar naar het Internationaal Festival Jong Talent te Schiermonnikoog om jonge getalenteerde musici te fotograferen.

Met een selectie foto’s uit zijn portfolio toont hij in deze expositie zowel de kwetsbaarheid als de trots van jonge internationale musici uit de klassieke muziek.

Door de jonge talenten te portretteren in het schitterende landschap van Schiermonnikoog verbindt hij de schoonheid van klassieke muziek aan die van de natuur.

Er is ook ruime voor humor, want hij weet de musici ook te verleiden tot een bijzonder portret met een knipoog naar de harde werkelijkheid van het dagelijks vele uren studeren om tot de top te kunnen behoren.

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten,!