035 533 98 34 info@demess.nl

Over DeMess

In echte vrienden investeer je, ze zijn het waard

Hoogste tijd voor een paar ronkende clichés. Een mens zonder vrienden is als een linker hand zonder rechter. En deze kan er ook wel mee door: Er zijn twee soorten vrienden: de ene kun je kopen, de andere is onbetaalbaar. En tot slot: Als een vriend je vraagt om geld te lenen, denk dan goed na welke van de twee je wilt verliezen.
Genoeg stereotypen. Ieder zichzelf respecterend theater doet z’n uiterste best om zich te verzekeren van VRIENDINNEN en VRIENDEN. Dat schept een band met een vaste groep mensen. Daarmee leveren zij het bewijs dat ze wat met je hebben. Om dat te bevestigen willen ze je ook graag steunen. En dat staat mijlenver af van kreten hierboven als ‘onbetaalbaar’ en ‘verliezen’. Wij willen graag VRIEND(IN) met je worden. Gewoon, om het samen leuk te maken in de toekomst. En die jaarlijkse financiële steun vinden wij mooi meegenomen.

Word vriend(in) van deMess

Met een jaarlijkse bijdrage van 50 euro (+ het eerste jaar 15 voor de inrichting) ondersteun je ons bij het maken van onze ambitieuze plannen. Want die hebben we. Zeg maar: bij het vergaren van wat bescheiden cultureel kapitaal.
Interesse? Click je aanmelding aan en maak 65 euro over op NL95RABO0383747805 tnv Stichting deMess. 
Wij willen je als tegenprestatie, zo gaat dat met onze vrienden, eens per jaar gratis een exclusieve VRIENDENVOORSTELLING aanbieden.

 

Expositie in deMess

De Mess

WALKABOUT
VAN ROEL VAN NOORD
17 JAN – 14 FEB 2018

Roel van Noord fotografeert vooral mensen. Altijd bijzondere mensen en bijzondere momenten.
100% puur en ongepolijst.
Dat is het mooie aan zijn straatfotografie. Het spontane en het onverwachte zodat ‘toeval’ er ook nog iets moois aan toevoegt.

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten,!