035 533 98 34 info@demess.nl

Over DeMess

In echte vrienden investeer je, ze zijn het waard

Hoogste tijd voor een paar ronkende clichés. Een mens zonder vrienden is als een linker hand zonder rechter. En deze kan er ook wel mee door: Er zijn twee soorten vrienden: de ene kun je kopen, de andere is onbetaalbaar. En tot slot: Als een vriend je vraagt om geld te lenen, denk dan goed na welke van de twee je wilt verliezen.
Genoeg stereotypen. Ieder zichzelf respecterend theater doet z’n uiterste best om zich te verzekeren van VRIENDINNEN en VRIENDEN. Dat schept een band met een vaste groep mensen. Daarmee leveren zij het bewijs dat ze wat met je hebben. Om dat te bevestigen willen ze je ook graag steunen. En dat staat mijlenver af van kreten hierboven als ‘onbetaalbaar’ en ‘verliezen’. Wij willen graag VRIEND(IN) met je worden. Gewoon, om het samen leuk te maken in de toekomst. En die jaarlijkse financiële steun vinden wij mooi meegenomen.

Word vriend(in) van deMess

Met een jaarlijkse bijdrage van 50 euro (+ het eerste jaar 15 voor de inrichting) ondersteun je ons bij het maken van onze ambitieuze plannen. Want die hebben we. Zeg maar: bij het vergaren van wat bescheiden cultureel kapitaal.
Interesse? Maak dan 65 euro over op NL95RABO0383747805 tnv Stichting deMess
En zorg er dan wel voor dat je naam bij die overschrijving duidelijk is. Want wij willen je als tegenprestatie, zo gaat dat met onze vrienden, natuurlijk wel eens per jaar  gratis een exclusieve VRIENDENVOORSTELLING aanbieden.

 

deMessages

De Mess
Bedankt! alle optredende kleinkunstenaars, musici, artiesten, Spant! Bussum, vrijwilligers, sponsoren en donateurs!

De Mess
Het slotbedrag van de Benefietavond: 34.365 euro, een ruime verdubbeling van de oorspronkelijke prognose!