035 533 98 34 info@demess.nl

Over DeMess

In echte vrienden investeer je, ze zijn het waard

Hoogste tijd voor een paar ronkende clichés. Een mens zonder vrienden is als een linker hand zonder rechter. En deze kan er ook wel mee door: Er zijn twee soorten vrienden: de ene kun je kopen, de andere is onbetaalbaar. En tot slot: Als een vriend je vraagt om geld te lenen, denk dan goed na welke van de twee je wilt verliezen.
Genoeg stereotypen. Ieder zichzelf respecterend theater doet z’n uiterste best om zich te verzekeren van VRIENDINNEN en VRIENDEN. Dat schept een band met een vaste groep mensen. Daarmee leveren zij het bewijs dat ze wat met je hebben. Om dat te bevestigen willen ze je ook graag steunen. En dat staat mijlenver af van kreten hierboven als ‘onbetaalbaar’ en ‘verliezen’. Wij willen graag VRIEND(IN) met je worden. Gewoon, om het samen leuk te maken in de toekomst. En die jaarlijkse financiële steun vinden wij mooi meegenomen.

Word vriend(in) van deMess

Met een jaarlijkse bijdrage van 50 euro ondersteun je ons bij het maken van onze ambitieuze plannen. Want die hebben we. Zeg maar: bij het vergaren van wat bescheiden cultureel kapitaal. Interesse? Click je aanmelding aan en maak 50 euro over op NL95RABO0383747805 tnv Stichting deMess. Wij willen je als tegenprestatie, zo gaat dat met onze vrienden, eens per jaar gratis een exclusieve VRIENDENVOORSTELLING aanbieden.

 

De Nacht van Naarden

De Mess

Save the date! Tegen het prachtige decor van de Vesting Naarden, openen de culturele partners op vrijdagavond 13 april 2018 hun deuren voor iedereen die ons mooie culturele erfgoed van dichtbij wil bekijken! Ook Podium deMess doet natuurlijk mee met een verrassend programma! Kom je ook?!

Expositie in deMess

De Mess

VAN PIM WESTERWEEL
21 FEB – 21 MRT 2018

21 celebrity-portretten in kleur en zwart/wit.
In deze verkoopexpositie: ’60 jaar celebrities’ heeft hij een keuze gemaakt uit de talrijke portretten die hij heeft gemaakt van 1957 t/m 1997. Met deze expositie in deMess kijkt hij terug op slechts een klein facet van zijn werk dat overigens zeer divers is, met o.a. dessins voor stoffen en papier, reportages in binnen- en buitenland voor Novib en Unicef en niet te vergeten zijn vrije werk.

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten,!