035 533 98 34 info@demess.nl

Activiteiten

FOTO-EXPOSITIE
‘Aangeraakt door liefde’ – Anne van Gelder


Expositie is te zien van 6 november tot 11 december 2019

Openingstijden:
• Op zaterdag tijdens Marktcafé 10.00 – 13.00 uur
• Een uur voor de theatervoorstellingen en voor bezoekers ook tijdens de pauze daarvan.
• Maandag, dinsdag en donderdagen van 9.30 – 12.30 uur (Aanbellen of eerst deMess bellen)
• Op afspraak via foto-expositie@demess.nl.

Anne van Gelder
Toen de uit Naarden afkomstige Anne van Gelder 21 jaar oud was, besloot zij haar beginnende carrière als beroepsmusicus af te breken om zich toe te leggen op de fotografie. Een fototoestel bood immers een plausibel excuus om overal op iedereen af te stappen. De jaren daarop verkende ze alle uithoeken van de wereld; eerst als assistent van modefotograaf Marc de Groot en later als zelfstandig fotograaf voor Wereld Natuurfonds en Max Havelaar. Ondertussen startte ze haar eigen portretstudio waar zij inmiddels veel auteursportretten maakte voor boekomslagen.

Aangeraakt door liefde
De expositie draagt dezelfde titel als de voorstelling van haar goede vrienden en geliefde, wat heeft geleid tot een gezamenlijke opening in Podium deMess. De liefde is een terugkerend thema in Annes werk. Het kan een uiting zijn van liefde, of een kortstondig moment van liefde tussen de geportretteerde en de fotograaf. Annes portretten zijn dan ook vastgelegde ontmoetingen, meer dan foto’s ván iemand.

Anne wordt gevraagd voor uiteenlopende opdrachten. Ze werkte zowel voor grote bedrijven als Adidas, KPN en Holland Casino, als voor zorginstellingen. Ook maakte ze journalistieke reportages in het NRC, de Volkskrant en de New York Post.

www.annevangelder.nl

Expositie in deMess


ANNE VAN GELDER
Expositie ‘Aangeraakt
door Liefde’ is te zien van 6 november tot 11 december 2019.

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten,!