035 533 98 34 info@demess.nl

Activiteiten

Expositie Feiko Koster ‘Young & Talented’

Podium DeMess in Naarden-Vesting presenteert van 1 juni tot en met 4 juli 2018 een expositie van de Naardense fotograaf Feiko Koster. Met ‘Young & Talented’ deelt de visuele verhalenverteller zijn liefde voor natuur, klassieke muziek en jonge getalenteerde musici.

Feiko Koster brengt al tien jaar het verhaal achter artiesten in beeld en met een selectie uit deze fotografische portfolio toont hij de kwetsbaarheid, maar ook de trots van jonge internationale musici uit de klassieke muziek. Door de jonge talenten te portretteren in het schitterende landschap van Schiermonnikoog verbindt hij de schoonheid van klassieke muziek aan die van de natuur.

Er is ook ruimte voor humor, want hij weet de musici vaak te verleiden tot een bijzonder portret met een knipoog naar de harde werkelijkheid van het dagelijks vele uren studeren om tot de top te kunnen behoren. Omdat hij in zijn fotografie ruimte biedt voor een eigen interpretatie, wordt elke foto een nieuw en uniek verhaal.

De foto’s van Feiko zijn eerder geëxposeerd tijdens Photoville New York, in TivoliVredenburg te Utrecht en op het Internationaal Kamermuziek Festival te Schiermonnikoog. De veerboot Monnik die tussen Lauwersoog en Schiermonnikoog pendelt, is geheel ingericht met een permanente solo expositie van zijn hand.

Zijn werk is gepubliceerd in bladen en tijdschriften als, De Nieuwe Muze, de Cultuur agenda, Carros Magazine, iNR world, Zorgspecial, Friesch Dagblad, Details Royal Wagenborg.

Over de Fotograaf
Feiko Koster is geboren in Indonesië en werd op zijn 16e door zijn vader geïnspireerd om te gaan fotograferen. Toch begon hij zijn fotografiecarrière pas op latere leeftijd. Na een studie bedrijfskunde in de VS en enkele jaren later de Gerrit Rietveld academie te Amsterdam te hebben bezocht, besloot hij op zijn 50e te starten met een fotografieopleiding aan de Fotoacademie te Amsterdam. De echo uit het verleden bleek te sterk en fotografie werd zijn passie. Vanaf 2010 is hij als creatief leider (curator) druk met invulling geven aan het artistieke deel van Fotofestival Naarden en heeft hij vele jaren Nederlandse fotografen gepromoot en geëxposeerd in New York op het evenement Photoville in Brooklyn.

Recent werk is te vinden op www.feikokoster.com

Openingstijden podium deMess
De fotoexpositie is te bekijken op zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur en voor en na de voorstellingen van podium deMess. www.demess.nl/agenda

Expositie in deMess

De Mess

FEIKO KOSTER
YOUNG & TALENTED
01 juni – 31 augustus 2018

Fotograaf Feiko Koster gaat ieder voorjaar naar het Internationaal Festival Jong Talent te Schiermonnikoog om jonge getalenteerde musici te fotograferen.

Met een selectie foto’s uit zijn portfolio toont hij in deze expositie zowel de kwetsbaarheid als de trots van jonge internationale musici uit de klassieke muziek.

Door de jonge talenten te portretteren in het schitterende landschap van Schiermonnikoog verbindt hij de schoonheid van klassieke muziek aan die van de natuur.

Er is ook ruime voor humor, want hij weet de musici ook te verleiden tot een bijzonder portret met een knipoog naar de harde werkelijkheid van het dagelijks vele uren studeren om tot de top te kunnen behoren.

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten,!