035 533 98 34 info@demess.nl

Over DeMess

Expositie DANSANT door fotograaf Michiel Goudswaard

Michiel Goudswaard zet zijn fascinatie voor moderne dans om in beelden. Met messcherpe of juist bewust onscherpe foto’s legt hij de expressie van de dansers vast. Intuïtief, aansluitend bij de woordeloze taal van de dans.

’Er is geen ontsnappen aan: we moeten ons verhouden tot de grote vragen rond macht, liefde, verdriet en hoop. Dansers hebben daartoe de moed, en dat probeer ik in mijn foto’s te vangen’, zegt hij.

Michiel Goudswaard legt zich toe op dans- en portretfotografie. Hij werd genomineerd voor de Dansfoto van het Jaar 2016. Zijn portretten, vaak in zwart-wit, verschenen onder meer in Het Financieele Dagblad, HP/De Tijd en de Uitkrant. Daarnaast onderzoekt hij in fotografische projecten de relatie tussen mens en natuur. Hij is ook actief als schrijvend journalist. Zijn teksten over fotografie verschenen onder meer in het magazine FD Persoonlijk en in de fotoboeken The Table of Power 2 van fotografe Jacqueline Hassink (2011) en Holland van fotograaf Erik Hijweege (2012).

Hij is voormalig inwoner van Naarden, en woont en werkt nu in Amsterdam. Zijn werk is te vinden op facebook, instagram en op www.michielgoudswaard.com.

PRIJZEN:
– 30x40 of 30x45, op Fuji Frontier 570 semi-mat, inclusief lijst: 350 euro
– 50x70, op Fuji Frontier 570 en 2mm dibond: 500 euro

Afwijkende formaten zijn mogelijk, prijs op aanvraag via Goudswaardmichiel@gmail.com
Alle foto’s worden gedrukt in gelimiteerde oplage van 25.

Expositie in deMess

De Mess

DANSANT VAN MICHIEL GOUDSWAARD
24 MRT – 25 APR 2018

Michiel Goudswaard zet zijn fascinatie voor moderne dans om in beelden. Met messcherpe of juist bewust onscherpe foto’s legt hij de expressie van de dansers vast.

Intuïtief, aansluitend bij de woordeloze taal van de dans.

Hij legt zich toe op dans- en portretfotografie. Hij werd genomineerd voor de Dansfoto van het Jaar 2016. Zijn portretten, vaak in zwart-wit, verschenen onder meer in Het Financieele Dagblad, HP/De Tijd en de Uitkrant. Daarnaast onderzoekt hij in fotografische projecten de relatie tussen mens en natuur.

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten,!