035 533 98 34 info@demess.nl

Activiteiten

Foto-Expositie
Vincent Westerweel (1967)‘India, walk with me’

Expositie is te zien van woensdag 19 december 2018 tot woensdag 30 januari 2019
• Tijdens en een uur vóór de theatervoorstellingen;
• Op zaterdagochtend tijdens ons MarktCafé van 10.00 – 13.00 uur;
• Op afspraak via foto-expositie@demess.nl.

Alhoewel hij opgroeide tussen de lenzen, contactsheets en filmrolletjes van zijn vader Pim Westerweel, begon Vincent pas laat met het vak. Nog steeds schiet hij zijn platen alsof hij nog slechts één rolletje over heeft in plaats van de moderne gigabytes. Ook in de eventuele nabewerking van de foto’s blijft hij zo dicht mogelijk bij het origineel.

Hij werkte onder meer voor Ticket for Tibet, Kaderock, NGRY Eyewear, Z-Netwerk, theatergroep Zest en maakte de cover foto’s voor de Ghanese musicus Friction.

Zijn onderwerpen variëren van reis- en straatfotografie, theater en portretten tot grafisch werk. In zijn werk tracht hij een blik, een situatie of grafische onderwerpen de lading mee te geven die hij zélf op dat moment ervaart. Tijdens zijn reis door Rajasthan heeft hij al deze onderwerpen samengebracht in een krachtig en uniek beeldverhaal.

“India zit zó vol energie, het leek tijdens mijn reis soms alsof er een week in één dag werd geperst; ik ben bewust met een leeg canvas vertrokken en heb me laten meeslepen en verrassen door alles wat er op mijn pad kwam. Die spontaniteit in al haar facetten is de rode draad van dit verhaal. Iedere dag heb ik kilometer na kilometer gezworven, eindeloos veel koppen chai gedronken tijdens evenveel ontmoetingen, heb me mee laten drijven op de rivier die India is”

Kinderkoor deMess

De Mess

Onder begeleiding van professioneel dirigente
Nelly Todorova

Kinderen van 4 tot 6 jaar
Elke maandag
van 15.30 tot 16.15

Kinderen van 7 tot 10 jaar
Elke maandag
van 16.30 tot 17.30

Expositie in deMess

De Mess

VINCENT WESTERWEEL
‘INDIA, WALK WITH ME’
Expositie is van 19 december 2018 tot 30 januari 2019

Alhoewel hij opgroeide tussen de lenzen, contactsheets en filmrolletjes van zijn vader Pim Westerweel, begon Vincent pas laat met het vak. Nog steeds schiet hij zijn platen alsof hij nog slechts één rolletje over heeft in plaats van de moderne gigabytes…

Filmliefhebbers opgelet!

De Mess
DO 24 JAN // 20.30 uur
Liefde is aardappelen

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten,!