035 533 98 34 info@demess.nl

Zonder overdrijving mogen we spreken van een buitengewoon geslaagde openingsborrel voor onze vrijwilligers op vrijdag.
DeMess was gevuld met een flinke optocht medewerkers, de kurk waar onze toko op drijft.
Zonder hen geen Mess.
Prima stemming. Iedereen is klaar voor ons derde seizoen dat zonder meer weer een succes gaat worden.
De sapjes en alcoholica vonden moeiteloos hun weg naar de dorstige kelen die ook nog eens twee soorten soep ( uit de schier onovertrefbare keuken van Ingrid en Ans) te verwerken kregen.
Met hapjes.

Ons terras heet vanaf nu PLACE DUMAS, een terecht eerbetoon aan onze onlangs overleden nestor Fred Dumas die zeker in de begintijd z’n sporen ruimschoots verdiende bij het vervolmaken van ons gebouw.

Verheugende berichten over de aanmelding van enkele back ups voor zware taken die nu nog door tot in hun tenen gemotiveerde enkelingen verricht worden. Het ziet er naar uit dat ons secretariaat meer lucht krijgt en ook voor het beheren van de centjes is met veel genoegen een deskundige vrijwilliger genoteerd die ook nog eens tegenover deMess woont. Hoe handig wil je het hebben?
Zo zijn vrijwel alle posten nu dubbel bezet.
Als we in staat zijn ook nog een paar vrijwilligers in de sector licht- en geluidstechniek boven tafel te krijgen, kunnen we de toekomst met groot vertrouwen tegemoet zien. Want die posten zijn te mager bezet, waardoor er een te grote druk ligt op de zes krachten die dit voor een theater vitale onderdeel verzorgen.
Mocht je daar dus belangstelling voor hebben, meld je onverwijld aan. Wij zorgen zelf voor je opleiding. Het is trouwens een leuke job. Het techniekteam zal je dankbaar in de armen sluiten.

De jeu de boules baan werd officieel geopend. ‘Het speeltje van Aya’, gaat zonder meer een buitengewoon aardige bijdrage leveren aan onze intentie deMess ook duidelijk de functie van ‘Buurtmess’ te geven.

Tot z’n eigen niet geringe verrassing ontving de schrijver van redactionele stukken (‘Nieuws’ en ‘Messpuntjes’) op onze website (119), de Facebooksite (2182 bijdragen) een fles geestrijk vocht ter gelegenheid van z’n 100ste Nieuwsbrief. Een regelmatig glaasje korenwijn naast z’n laptop zal hem alleen maar nog meer inspireren bij z’n klusje.

En nu op naar BUSSUM CULTUREEL op zaterdagmiddag, waar op de hoek van de Kapelstraat en de Havenstraat een promotieteam van deMess acte de présence zal geven. In een speciale Messtent staat de focus op ons Naardense Podium. Mét optredens van onze programmeur Johan Hoogeboom c.s.
Met ons Naardense podium in deMess met z’n veelzijdige en uitbundige programmering, een eigen koor, bridgeactiviteiten en nu ook een jeu de boules baan, kunnen we met recht zeggen:
DE MESS, DE PLEK WAAR HET HELE JAAR DOOR GESPEELD WORDT.