Kerst in deMess met Karin Brunt!

Voor wie?
Houd jij ook zo van zingen en met name van samen zingen?
Hebben kerstliederen voor jou ook iets speciaals?

Wij zijn op zoek naar jou: sopraan, alt, tenor en bas.
Je hebt een goede zangstem en ervaring met (koor)zingen, je bent in staat zelfstandig, met behulp van mp3-tjes, je eigen partij in te studeren en je vindt het leuk en belangrijk om jouw stem te laten horen en onderdeel te laten zijn van een klein koor.

Waar gaat het over?
In september starten we in deMess met een projectkoor en het eerste project staat in het teken van prachtige kerstliederen, een gevarieerd programma met carols, onder andere van Rutter, Spaanse villancicos, koralen van Bach en het Veni Emmanuel van Kodaly. We sluiten af met een concert op maandag 9 december in de Grote Kerk van Naarden.

Wat levert het je op?
Het is zo fijn om samen te zingen, om bezig te zijn met tekst, om de betekenis van de tekst te kunnen laten horen in jouw klank. Doordat we maar met een klein koor zijn is jouw stem en bijdrage echt van betekenis. Het resultaat is een prachtig concert.

Over Karin Brunt
Ik zing al zolang ik het mij kan herinneren, ik zing graag solo maar van samen zingen krijg ik een extra kik, dat voegt iets toe aan mijn eigen gezang, iets waar ik heel blij van word en energie van krijg. Ik geef zangles en organiseer daarnaast verschillende projecten en workshops. Bij alles wat ik organiseer vind ik het proces heel belangrijk: het samen werken en luisteren, het investeren en elkaar inspireren. Ik vertrouw op het proces en dat resulteert -eigenlijk altijd- in een prachtig concert.

Praktische opzet
10 repetities op maandagavond van 20.00-22.15 uur
16, 23 september
7, 14, 28 oktober
4, 11, 18, 25 november
2 december
Kosten €175,- per koorlid

Generale repetitie op zaterdag 7 december
Concert op maandag 9 december in de Grote Kerk in Naarden
Opgeven via projectkoor@demess.nl

Locatie repetities
Podium deMess Naarden
Adriaan Dortsmanplein 1B
1411 RC Naarden