Di. 4 februari: OPEN REPETITIE Vocaal Verhaal: eerste “overdagkoor” in Het Gooi
Onder de naam Vocaal Verhaal start Stichting Amateurkoor in samenwerking met deMess vanaf dinsdag 4 februari een bijzonder overdagkoor. Vocaal Verhaal staat in Het Gooi onder leiding van dirigent Roy Voogd en richt zich op een veranderende samenleving waarin steeds meer ervaren koorzangers die juist overdag tijd hebben vaak niet meer bij de betere avondkoren terecht kunnen. De repetities zijn van 10.00 – 12.15 uur, voor veel mensen een veel prettiger moment om te zingen dan aan het einde van een lange dag. Je hebt meer energie én rust om met elkaar mooie muziek te maken.

Open repetitie op dinsdag 4 februari
Bij Vocaal Verhaal kun je op drie manieren meezingen: wekelijks in het vaste koor, 2x per jaar in het projectkoor of de maandelijkse Sing-a-long. Je studeert samen evergreens en licht klassiek repertorie in. Daarbij wordt ook veel aandacht aan vocale techniek gegeven. Benieuwd naar Vocaal Verhaal? Kom dan naar de Open Repetitie op dinsdag 4 februari om 10.00 uur in deMess. Je kunt je op www.VocaalVerhaal aanmelden!

Beide koren vormen vervolgens ook het fundament voor een maandelijkse Sing-a-long, waarin iedereen die dat wil mee kan zingen met bekende liedjes. Tijdens deze Sing-a-longs zingt het vaste (project)koor ook haar eigen meerstemmige repertoire.

Meer informatie en aanmelding om mee te zingen: www.VocaalVerhaal.nl