035 533 98 34 info@demess.nl

MessLokaal

Ga samen met Podium deMess voor glasvezel!

Razendsnel glasvezel internet in Muiden, Muiderberg, Naarden en Huizen is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 24 november 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten. Sluit aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel! Want als 20% zich op tijd aanmeldt, kómt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk.

Exclusief bij Podium deMess krijg je bovendien bij jouw aanmelding een cashback van € 25. En wij als podium ook nog eens € 50! En dat is goed nieuws, dat kunnen we heel goed gebruiken. Dus wil je gaan voor glasvezel? Meld je aan via Podium deMess en we profiteren allemaal! Let op: niet alleen voor leden maar ook voor vrienden, bekenden, buren, etc etc!

Meer weten? 
Overstappen is niet eng. Houd onze Facebook pagina, website en nieuwsbrieven in de gaten voor een aantal tips. Heb je nog vragen? Loop gerust even binnen bij een Glasvezel Informatie Punt om deze te beantwoorden. Deze bevindt zich op de volgende locatie: Cattenhagestraat 14 in Naarden-Vesting.

Aanmelden voor DELTA: http://aklam.io/nzFvQF
Aanmelden voor Caiway: http://aklam.io/1VJwTZ 

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten!