035 533 98 34 info@demess.nl

Activiteiten

Vocaal Verhaal: eerste “overdagkoor” in Het Gooi

Onder de naam Vocaal Verhaal start Stichting Amateurkoor in samenwerking met deMess vanaf dinsdag 4 februari een bijzonder overdagkoor voor ervaren (koor)zangers. Vocaal Verhaal staat in Het Gooi onder leiding van dirigent Roy Voogd en richt zich op een veranderende samenleving waarin steeds meer mensen juist overdag tijd hebben voor hun passie. De repetities zijn van 10.00 – 12.15 uur, voor veel mensen een veel prettiger moment om te zingen dan aan het einde van een lange dag. Je hebt meer energie én rust om met elkaar mooie muziek te maken.

Bij Vocaal Verhaal kun je op drie manieren meezingen. Iedere dinsdagochtend repeteert het vaste koor. Je studeert samen evergreens en licht klassiek repertorie in. Daarbij wordt ook veel aandacht aan vocale techniek gegeven. Geen zin of tijd om elke week te repeteren? Dan kun je ook meedoen met het projectkoor, dat zich tweemaal per jaar gedurende tien repetities bij het vaste koor voegt. Er wordt dan wel wat meer zelfstandigheid van je gevraagd om noten in te studeren, zodat je snel met het vaste koor mee kunt zingen.

 

Beide koren vormen vervolgens ook het fundament voor een maandelijkse Sing-a-long, waarin iedereen die dat wil mee kan zingen met bekende liedjes. Tijdens deze Sing-a-longs zingt het vaste (project)koor ook haar eigen meerstemmige repertoire.

 


Meer informatie en aanmelding om mee te zingen:
 www.VocaalVerhaal.nl

 

Bedankt!

De Mess
Alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs, optredende kleinkunstenaars, musici en artiesten,!