035 533 98 34 info@demess.nl

Aanwezig zijn bij de opname van een radioprogramma? Dat is toch helemaal niks?
Wie zondagmiddag (toevallig) in deMess was (een plettervolle zaal) , kan je daarover een heel ander verhaal vertellen.
ZOMERVEREN, de zomerse variant van het populaire NPO-5 programma ANDERSMANS VEREN door KICK VAN DER VEER was een groot succes. Kick voelt zich duidelijk behoorlijk thuis in deMess.
Van de eerste versie van vorige week hielden we al een prima gevoel over. En dat werd zondagmiddag nog maar weer eens ondubbelzinnig bevestigd.

Tal van coryfeeën, ze waren er allemaal: Erik van Muiswinkel, Mylou Frencken, Katinka Polderman, Jan J Pieterse, Dominique Engers, Wietske Loebis en good old George Groot.

Vaste items: het dichtersklasje van diezelfde George Groot (die velen vast nog wel kennen van Cabaret Don Quishocking), een wedstrijd om het mooiste korte liedje, ditmaal tussen Johan Hoogeboom en Dominque Engers, ze gingen er in als koek. En niet te vergeten: de Meezinger van deWeek voor deze gelegenheid door Mylou Frencken die een enthousiaste zaal helemaal plat kreeg met haar kraker. ‘Ze zijn weer thuis’.
De verrassende Dominique Engers (in september in deMess geprogrammeerd) maakte ook indruk.
Na een inleidende imitatie van Paul van Vliet door Erik van Muiswinkel ( komend jaar ook in deMess met z’n programma over drs. P.) zong zij (ook een vast programmaonderdeel van de VEREN) een nieuwe eigen versie Van Vliet’s ‘Meisjes van 13’: ‘Meisjes van 80’.
Musici:Eelco Menkveld, piano- Sybren van Doesem, trompet – Hans van Gelderen, gitaar – Guus, pianist
Het is maar een bescheiden greep uit een zeer amusante middag.
Volgende week zondag 1 juli al weer de derde en laatste opnamemiddag.
Een aanrader!!!!
Dan weet je waar je moet zijn…….