035 533 98 34 info@demess.nl

Twee keer een volle Mess voor een duoprogramma, met veel fans van het gezelschap, waarbij het vrouwelijk geslacht veruit in de meerderheid was. Het moet voor iedereen een gigantische klus geweest zijn om de auto ergens in Naarden ondergebracht te krijgen met het parkeergehijg van de Kunst- en Antiekbeurs in de Grote Kerk in de nek.
Maar iedereen redde het.
Telkens twee totaal verschillende voorstellingen voor de prijs van één.
Voor ANS EN WILMA GESTRAND (eenakter) werden we een bij nader inzien weinig idyllisch onbewoond eiland binnengeloodst. Niks ontspannen: over overleven, slechte adem, verjaardagsfeestjes en ontsnappen in het algemeen.
Na de pauze HEB IK WEER, een muzikale theatervoorstelling vol hilarische, ontroerende en herkenbare liedjes over wat er allemaal tegen kan zitten in het leven. Conclusie: ”Ach, zo slecht heb ik het nog niet. Het kan altijd nog erger!”
Vliegangst, Iphone kwijt en wat te denken van de aandoening hyperdydrose of misofonie, waar we na zondag alles van afweten. En geef nou maar toe….knappen we niet stiekem een beetje op van andermans leed?
Een ‘Kuur van een uur’ leverde het perfecte medicijn om er weer even tegen te kunnen!
Een vilein uurtje, dat weer wel, waarin de man er, net als zaterdag bij GESTAMPTE MEISJES, tussen de bedrijven door nogal van langs kreeg.
DeMess: hoe afwisselend wil je het hebben?