035 533 98 34 info@demess.nl

Of iedereen zich thuis voelde bij ZOMERVEREN LIVE IN DE MESS voor NPO Radio 5 ?
Wis en waarachtig.
Het tweede kleinkunstdingetje van Kick van der Veer groeide zondagmiddag uit tot een ware gijzeling van drieënhalf uur. En daar had een bomvolle Mess gezien het enthousiasme goedbeschouwd absoluut geen bezwaar tegen. De enkeling die op een gegeven moment noodgedwongen sneaky ons theater verliet, deed dat zeker niet vanwege de kwaliteit van wat er op het podium voorbij trok. Daarmee zat wel snor. Maar het leven heeft aan het eind van de zondagmiddag aan sociale verplichtingen meer te bieden.
De line up was indrukwekkend. Zowel wat betreft verscheidenheid (met een aantal vaste items) als kwaliteit.
In deze kroeg-ambiance was het geen punt dat er soms sel eens wat verkeerd ging. Het was godezijdank radio. Gewoon effe over. En de NPO-technici weten er met wat simpel knip- en plakwerk ongetwijfeld wat fraais van maken.
We kijken reikhalzend uit naar de laatste sessie op zondag 7 juli.

Zomerveren live vanuit deMess

Of iedereen zich thuis voelde bij ZOMERVEREN LIVE IN DE MESS voor NPO Radio 5 ?Wis en waarachtig.Het tweede kleinkunstdingetje van Kick van der Veer groeide zondagmiddag uit tot een ware gijzeling van drieënhalf uur. En daar had een bomvolle Mess gezien het enthousiasme goedbeschouwd absoluut geen bezwaar tegen. De enkeling die op een gegeven moment noodgedwongen sneaky ons theater verliet, deed dat zeker niet vanwege de kwaliteit van wat er op het podium voorbij trok. Daarmee zat wel snor. Maar het leven heeft aan het eind van de zondagmiddag aan sociale verplichtingen meer te bieden.De line up was indrukwekkend. Zowel wat betreft verscheidenheid (met een aantal vaste items) als kwaliteit.In deze kroeg-ambiance was het geen punt dat er soms sel eens wat verkeerd ging. Het was godezijdank radio. Gewoon effe over. En de NPO-technici weten er met wat simpel knip- en plakwerk ongetwijfeld wat fraais van maken.We kijken reikhalzend uit naar de laatste sessie op zondag 7 juli.

Geplaatst door DeMess Naarden op Zondag 30 juni 2019