035 533 98 34 info@demess.nl

Vrijwilligersfeestje 4 juli

4 juliHet grootste kapitaal dat deMess heeft zijn natuurlijk de vrijwilligers.Zonder hen zijn we nergens.En die moet je dus op z'n tijd maar 's uitgebreid verwennen.Borrel en bbq op donderdag. Onze niet te overtreffen secretaresse annex duizendpoot Ingrid was er eens even goed voor gaan zitten. Laat zo'n organisatie maar aan haar over. En wie 's middags toevallig langs deMess fietste kon constateren dat Ingrid, Janneke en Ans stevig en subtiel hadden geklust aan de randvoorwaarden voor een feestje zonder weerga. Alle reden voor het hongerige vrijwilligersvolk om zich om vijf uur massaal en in opperbeste stemming te installeren op ons terras dat er met de week fraaier uit ziet.Veel langzamerhand overbekende gezichten. Een enkeling stelde zich voor de zekerheid maar even voor.Voor de inwendige mens was meer dan prima gezorgd. Chef houtskool Rob roosterde zich suf om iedereen op maat te bedienen.Uitstekende stemming.Johan had namens het bestuur veel goed nieuws te melden.DeMess loopt als een dolle.Carine en Frank herdachten de ons deze week ontvallen medewerker FredVoor de slotapotheose, stortte iedereen zich binnen op de vleugel in de theaterzaal voor een half uurtje Sing Along uit een allesbehalve reformatorische gezangenbundel.Topavondje.En dat verdienden ze, die vrijwilligers.Zeker en vast.

Geplaatst door DeMess Naarden op Donderdag 4 juli 2019

4 juli
Het grootste kapitaal dat deMess heeft zijn natuurlijk de vrijwilligers.
Zonder hen zijn we nergens.
En die moet je dus op z’n tijd maar ’s uitgebreid verwennen.
Borrel en bbq op donderdag. Onze niet te overtreffen secretaresse annex duizendpoot Ingrid was er eens even goed voor gaan zitten. Laat zo’n organisatie maar aan haar over. En wie ’s middags toevallig langs deMess fietste kon constateren dat Ingrid, Janneke en Ans stevig en subtiel hadden geklust aan de randvoorwaarden voor een feestje zonder weerga.
Alle reden voor het hongerige vrijwilligersvolk om zich om vijf uur massaal en in opperbeste stemming te installeren op ons terras dat er met de week fraaier uit ziet.
Veel langzamerhand overbekende gezichten. Een enkeling stelde zich voor de zekerheid maar even voor.
Voor de inwendige mens was meer dan prima gezorgd.
Chef houtskool Rob roosterde zich suf om iedereen op maat te bedienen.
Uitstekende stemming.
Johan had namens het bestuur veel goed nieuws te melden.
DeMess loopt als een dolle.
Carine en Frank herdachten de ons deze week ontvallen medewerker Fred
Voor de slotapotheose, stortte iedereen zich binnen op de vleugel in de theaterzaal voor een half uurtje Sing Along uit een allesbehalve reformatorische gezangenbundel.
Topavondje.
En dat verdienden ze, die vrijwilligers.
Zeker en vast.

Vrijwilligersfeestje (2)

Sing along

Geplaatst door DeMess Naarden op Donderdag 4 juli 2019