035 533 98 34 info@demess.nl

woensdag 27 en donderdag 28 december (beide uitverkocht)

EEN SYNTHESE VAN POËZIE EN SATIRE IN TWEE  BEDRIJVEN

PATRICK JOHN MACKAAIJ, MADELON KROES en FRANS MUTHERT zetten in ‘MAAR ….. ER ZIJN OOK LEUKE DINGEN’ een punt achter 2017.

Singer/songwriter

Patrick John MacKaaij, Naarder en bij ons vooral bekend als zanger/pianist & organisator van de muzikale middagen in restaurant Limes, heeft ook als Nederlandstalig singer/songwriter wel het een en ander te vertellen. Zonder ook maar een sprankje navelstaarderij bezingt hij vanuit zijn eigen unieke perspectief op poëtische en zeer muzikale wijze in ‘Alleen Samen Zijn’ het leven en andere onvermijdelijkheden.

Oudejaarsconference

Twee andere Naardenezen, Madelon Kroes en Frans Muthert, maakten jarenlang furore als Dubbelfout. Cabaret op maat.  Lieten met hun spraakmakende Nieuwjaarsconferences vier keer het Naardense stadhuis op z’n grondvesten trillen tijdens de traditionele Nieuwjaarsrecepties van onze gemeente, inmiddels opgegaan in de rook van Gooise Meren. Maar ze willen als dat zo uitkomt best nog wel een keertje vlammen in een thuiswedstrijd in deMess.  In een onvervalste oudejaarsconference  fileren ze zorgvuldig de lokale ongein en ander diepmenselijk leed.